Naschoolse opvang

Voor- en naschoolse opvang
Scholen zijn wettelijk verplicht om voor- en naschoolse opvang
voor kinderen te laten organiseren. De Utrechtse schoolbesturen streven er daarbij naar om samen te werken op wijkniveau met instellingen voor kinderopvang, welzijn, kunst en cultuur en sport.
Binnen de wijk Tuindorp zijn verschillende mogelijkheden voor buitenschoolse opvang, verzorgd door twee verschillende organisaties. Beide organisaties werken met particuliere plaatsen en bedrijfsplaatsen.
Al een aantal jaren verzorgt MikMak (ressorterend onder de Stichting Kinderopvang Mini Stek) opvang. De opvang is gehuisvest in de Openbare Basisschool Tuindorp.
Adres gegevens Mini stek, zie hierboven onder ‘overblijven’.
Voor vragen en suggesties kunt u ook altijd terecht bij de coördinator van de Naschoolse Opvang, Els van den Tempel. (tel.: 030-2713636)

Ook de stichting Ludens verzorgt buitenschoolse opvang.
De opvang is gevestigd in BSO het Tuinhuis.
Prof. van Bemmelenlaan 51C
3571 EL Utrecht

Buitenschoolse opvang van Ludens

Bij de buitenschoolse opvang van Ludens mag je kind zichzelf zijn. Wil je kind lekker zijn energie kwijt na een dag school? Of heeft het juist behoefte aan even rust? Alles kan, alles mag. Onze pedagogisch medewerkers kijken en luisteren goed naar je kind en waar het behoefte aan heeft. Daar spelen ze op in.
De kinderen krijgen veel vrijheid om zelf te kiezen wat ze willen doen. We organiseren dagelijks binnen en buiten leuke activiteiten en uitdagingen die aansluiten bij de leeftijd. Kinderen bepalen zelf of ze mee willen doen. Bij al onze kinderopvang is er aandacht voor gezond eten en drinken. Zoveel mogelijk biologisch.

Vakantieopvang van Ludens
In de schoolvakanties maken we het altijd extra gezellig. De kinderen kunnen lekker met hun vriendjes spelen en er zijn altijd leuke activiteiten en uitstapjes. Je kunt je kind ook alleen voor vakantieopvang opgeven, dus zonder BSO-contract. Reserveer tijdig, dan ben je verzekerd van opvang.

Voor informatie over plaatsing kunt u terecht bij Informatie en Plaatsing
telefoon: 030-2567070
Aanmelden kan via de site: www.ludens.nl
Op de site kunt u ook meer lezen over de locatie.